Inbjudan årsmöte 2024

Onsdag 13 mars, kl. 19:00

Onsdagen den 13 mars, kl. 19:00, håller Tullingeparitet årsmöte på Bio Sländan i Riksten. Vid årsmötet har vi för avsikt att berätta om ”senaste nytt” och kommentera den politiska händelseutvecklingen i kommunen.

Kom och lyssna på Mats Pertoft


Mats Pertoft

Förutom ovanstående kommer ni att få lyssna på ett anförande av Mats Pertoft i sin egenskap som ordförande i Hölö-Mörkö kommundelsnämd. Mats som är ordförande för Miljöpartiet i Södertälje har en lång och gedigen erfarenhet av kommunalpolitik och särskilt frågor rörande närdemokrati, som är lite av ett adelsmärke för MP. Vi tror och hoppas att Mats kan ge oss goda råd och angående vår kommande kommundelsnämd i Tullinge.

Datum: 13 mars Tid: kl. 19:00 Plats: Bio Sländan (Eklundshovsvägen 22). Tullingepartiet bjuder på kaffe/smörgås som kan intas före mötet från 18:30. För att kunna beräkna antalet mötesdeltagare önskar vi att du anmäler ditt deltagande på årsmötet till Camilla.Jagemalm@tullingepartiet.se

senast 9 mars.

Vi lägger upp alla årsmöteshandlingar på vår hemsida där du som medlem kan läsa dem. Logga in på www.tullingepartiet.se och välj fliken ”Årsmöte 2024” för att ta del av handlingarna (finns upplagt senast 5 mars).

Klicka på denna länk om du vill veta lite mer om Mats Pertoft.


Senaste nytt från Tullingepartiet!

Fler nyheter från Tullingepartiet

Ansök om medlemskap här!