Sommarlördag i Tullinge bjöd på folkfest

2015-08-24

Sommarlördag i Tullinge den 22 augusti lockade hundratals människor till stor folkfest runt Tullinge torg. Dagen bjöd på bland annat artister, workshops och utställningar. Särskilt uppskattat var Tullinges eget Skansentåg som gick i skytteltrafik för att skjutsa ner besökare till Maden vid Tullinge strand.

Den 22 augusti gick Sommarlördag i Tullinge av stapeln, en dagsfestival på och kring Tullinge torg. Det var en solig och varm dag med många nyfikna Tullingebor. Programmet för dagen erbjöd något för alla.

En av de mest uppskattade attraktionerna var Tullinges eget Skansentåg som hade hyrts av Tullingepartiet. Från festivalområdet gick Skansentåget i skytteltrafik ner till Maden vid Tullinge strand. Där serverades korv med bröd och dricka till alla törstande. Vid Maden anordnades även tipspromenad med priser för alla barnen.

Det var många som ville åka med. Maden besöktes av flera hundra personer under dagen. När barnen åt glass och lyssnade på livemusik var det flera vuxna som passade på att diskutera den fortsatta vägen mot Tullinge egen kommun.

Tullingepartiet tackar alla besökare för en fantastisk dag genom att fortsatt tuffa på mot Tullinge egen kommun!

Tullingepartiets skansentåg

Tullinges Skansentåg.

Tullingepartiets eminenta kockar bjöd på korv som uppskattades mycket av barnen, men även av de vuxna.

Tullingepartiets eminenta kockar bjöd på korv som uppskattades mycket av barnen, men även av de vuxna.