God Jul och Gott Nytt År

2016-12-23

 

God Jul och Gott Nytt År

Kära medlemmar och Tullingebor!

Julen står för dörren och året närmar sig sitt slut. Det har varit ett händelserikt år som bjudit på både med- och motgång.

Vi börjar med motgången. Tyvärr blev det ett negativt svar från Kammarkollegiet på vår delningsansökan. Kampen går dock vidare och överklagan är inlämnad till regeringen. Under tiden fortsätter vi givetvis att arbeta med olika kommunfrågor som kan förbättra Tullingebornas vardag.

De goda nyheterna då? Jo, naturligtvis att vi stoppade idéhuset efter en intensiv kampanj och namninsamling. Vi har konsekvent hävdat att det finns andra prioriteringar som bör gå före ett idéhus. Några exempel är ett nytt och bättre centrum samt en simhall i anslutning till Riksten.

Detta var ett litet axplock från 2016 och vill du läsa mer så kan du göra det i den 80-sidiga folder som vi nu skickar ut till alla medlemmar. Foldern innehåller material från Tullingepartiets hemsida och är en slags tillbakablick och summering av 2016. Om du inte har fått foldern innan nyår så kan du höra av dig till vår politiska sekreterare via carl.widercrantz@tullingepartiet.se

Nu hoppas vi att ni alla får en lugn, trevlig och mysig jul. Njut av ledigheten och ladda batterierna för snart är 2017 här. Med de orden så vill vi önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Camilla, Anders och Carl

God Jul och Gott Nytt År önskar Tullingepartiet