Tyck till om bygget av en skidtunnel vid Lida.

2012-08-30

Kommunfullmäktige i Botkyrka beslutade den 14 juni att genomföra en förhandlingsupphandling – som ska leda till bygget av en skidtunnel vid Lida friluftsområde. Tunneln ska bli minst 2 kilometer lång (Sveriges längsta). Den beräknas börja byggas innan sommaren 2013 för att kunna öppna hösten 2014. Läs mer om projektet här.

Många vill skapa förutsättningar och utveckla skidåkningen vid Lida. Samtidigt finns det frågetecken angående hur en skidtunnel skulle finansieras samt hur det påverkar miljön. Vi vill ha dina synpunkter om skidtunneln. Din medverkan och röst är viktig så ta chansen att tycka till genom att besöka Dialogforum på Lida den 1 oktober (mer info kommer senare). 

Du kan även klicka här för att rösta om frågan på vår hemsida.

Vi i Tullingepartiet startade tidigare en ”tyck till-funktion” (veckans fråga) på vår hemsida. I funktionen har alla medlemmar möjlighet att lämna sin synpunkt på några utvalda förslag. Om du har tips på bra frågor kan du höra av dig till vår politiska sekreterare Carl Widercrantz på mejl: carl.widercrantz@tullingepartiet.se eller tel: 08-530 615 37