Välkommen till Tullingepartiets årsmöte

2019-02-15

Tid:  onsdagen den 13 mars klockan 19.00

Plats: Restaurang Akvarellen

Hur kan den negativa utvecklingen i Tullinge brytas?

Tullingepartiet gjorde ett succéval 2018. Vi blev det i särklass största partiet i Tullinge och det tredje största sett till hela kommunen. På årsmötet kommer vi att berätta om det som hänt under året samt fokusera på hur vi ska kunna driva Tullinges frågor på bästa sätt. Vi kommer även att behandla ett förslag gällande nya stadgar.

Den senaste tiden har utvecklingen i Tullinge varit negativ, inte minst i Tullinge centrum där flera allvarliga brott har begåtts. Stölder, personrån och misshandel har bidragit till ökad otrygghet. Vi har därför bjudit in en av våra medlemmar som också är brottsutredare, Mihajlo Mrdjen. Mihajlo kommer att berätta mer om situationen i Tullinge och vad vi kan göra för att vända utvecklingen.

Vi vill att just DU deltar på årsmötet. Meddela gärna ditt deltagande till vår politiska sekreterare per mejl carl.widercrantz@tullingepartiet.se

Vi lägger upp alla årsmöteshandlingar på vår hemsida där du som medlem kan läsa dem. Logga in på www.tullingepartiet.se och välj fliken ”årsmöte” för att ta del av handlingarna (finns upplagt senast 27 februari).

Hjärtligt välkommen önskar

Styrelsen