Lyckat årsmöte!

2019-03-14

Onsdagen den 13 mars genomförde Tullingepartiet sitt årsmöte på restaurang Akvarellen. Drygt 50 medlemmar deltog och bidrog till ett lyckat årsmöte.

Mötesordförande, Rolf Kenmo, lotsade på ett utmärkt sätt mötesdeltagarna genom dagordningen. 2019 års nya styrelse beslutades enligt följande:

Ordförande    Staffan Teste

Ledamot        Per Börjel

Ledamot        Larsgösta Almgren

Ledamot        Rita Ilomäki

Ledamot        Anders Thorén

Ledamot        Lena Tikkanen

Ledamot        Louise Linder

Ledamot        Christian Wagner

Ledamot        Camilla Jägemalm

Camilla Jägemalm tackades av efter sju år som ordförande i Tullingepartiet. Stort tack till Camilla för hennes insatser som ordförande under dessa framgångsrika år!

Därefter presenterades nya ordförande Staffan Teste som har en gedigen bakgrund inom bland annat journalistik och juridik. Staffan startade Bildombudsmannen AB under år 1993 och har sedan dess biträtt 1000-tals upphovsmän gällande anspråk för otillåten användning av deras verk.

Efter det officiella årsmötet fick deltagarna lyssna till ett föredrag från medlemmen och brottsutredaren Mihajlo Mrdjen som berättade om utvecklingen i Tullinge och hur flera allvarliga brott har begåtts den senaste tiden. Mihajlo gav tips på vad vi kan göra för att vända utvecklingen.

Tack till alla medverkande på årsmötet. Nu lägger vi officiellt 2018 till handlingarna och ser fram emot fortsättningen på 2019.

Carl Widercrantz, Staffan Teste, Camilla Jägemalm och Rolf Kenmo

 

Engagerade mötesdeltagare