Aktiviteter

Onsdagen den 15 augusti kl 18:30 invigde vi 2018 års valstuga.

Egentligen skulle invigningen ha skett redan på måndagen den 13 augusti, men stugans storlek innebar att särskilt tillstånd n´behövdes för transporten från “byggplatsen” till Tullinge C. Tack vare Loffes Tungbärgning kunde vi dock ordna detta, till ett rimligt pris.

Valstugan bemannades därefter varje dag, inkl.  själva valdagen. Något som vi tror bidrog till vår valframgång.

________________________________________________________________________________

Tisdagen den 19 juni 2018 samlades några av våra duktiga medlemmar med start redan kl 06:00 nere vid pendeltåget för att dela ut vattenflaskor till alla pendlare på väg till arbete eller skola. Tyvärr var vädret inte vad som utlovats i prognosen men de flesta uppskattade ändå vårt vatten med den lilla informationsfoldern.

Under helgen hade vi samlats för att tillsammans sätta på informationsfoldrar om valet, på alla 3584 flaskorna. Dessa packades sedan in i Thomas skåpbil för transport ned till pendeltåget. Som vanligt var Inger och Dick Bergman först på plats, tillsammans med Carl och Thomas. Utdelningen av vatten vid pendeln avslutades kl 10. Då hade närmare 2100 flaskor delats ut.

På eftermiddagen delade Ulla och Sture tillsammans med Thomas ut ca 500 flaskor vid ICA Nära i Riksten. Det var också mycket uppskattat.

Se foldern nedan:

TP_A7-folder_Parallelfals_Framsida    TP_A7-folder_Parallelfals_Insida

_____________________________________________________________________________________

Det märks att det är valår! Tullingepartiet är som regel det enda parti som brukar delta på vår- och höstmarknaden vid Tullinge Centrum, men idag var de flesta av våra konkurrenter på plats. De hade nya fina jackor och t.o.m.  egna tält!

I år delade vi ut fröpåsar med bl.a. Astrar. Kanske kan någon av er som fick en fröpåse plantera lite blommor vid entrén till Tullinge? Där brukade det finnas krukor förr i tiden.  Tänk.

Det är väldigt roligt att träffa alla positiva Tullingebor som ger oss sitt stöd. Idag fick vi minst tre nya medlemmar och det känns väldigt uppmuntrande och det ger oss extra energi inför det kommande valet. Tack alla ni som kom fram och hälsade på. Tänk på att vi som kämpar för att Tullinge även fortsatt  skall vara den bästa platsen att bo på i Botkyrka,  och så småningom bli en egen kommun, får extra mycket energi av er medlemmar som tror på oss.

Se foldern nedan.

Tullingepartiet_vårkänslor_utsida  Tullingepartiet_vårsida_insida

______________________________________________________________________________________

Den 29 mars avslutades årets påskaktivitet. Måndagen den 26 mars delades närmre 2500 små zip-påsar ut nere vid pendeltågsstationen. Som vanligt kunde vi lita på att våra medlemmar ställde upp. Redan kl  06.00 var Inger och Dick på plats! Påsarna innehöll några goda chokladägg, en liten ullig kyckling samt en liten minifolder med information om Tullingepartiets viktigaste frågor. Se foldern här:Påskfolder_A7_utsida Påskfolder_A7-insida


Senaste nytt från Tullingepartiet!

Fler nyheter från Tullingepartiet