Mitt Tullinge

Under denna rubrik kommer bilder och texter som har skickats in av medlemmar att publiceras.  Det kan vara “vackra bilder” på vår fina natur, men också bilder som visar vandalisering och skadegörelse. Om man dessutom skriver en beskrivande text kan det bli trevlig och lärorik läsning för andra medlemmar

Hösten är här (2012-09-23)

 

En tidig kväll i föra veckan när jag gick ner med hundarna på Källvägen ner mot Tullingesjön visade sig min del av Tullinge från sin bästa sida.

Höstbild vid Tullingesjön

Hösten är här!

Njut!

Joachim Petersen.

 

Vådan av en för stor kommun (2011-11-25)

 

När jag fredagen den 25 november skulle se om det fanns någon plats på infartsparkeringen vid 11-tiden såg jag till min förvåning att det fanns två lediga platser intill varandra. Precis när jag skulle parkera såg jag att båda platserna var täckta av sot, brända bildelar och framförallt glassplitter. Som tur var hittade jag faktiskt en annan ledig plats vilket ju inte hör till vanligheterna. Nåväl. Jag tänkte att det var bäst att ringa och “felanmäla” detta så att platserna skulle kunna användas inom kort, och ringde därför det ljusgröna huset i Tumba.  Kvinnan i växeln var ytters tillmötesgående men ack så okunnig om de geografiska förhållandena på plasten. Att identifiera infartsparkeringen med att ange att det rörde sig om Sunnanvägen var inte möjligt och att använda uttryck som norr om järnvägsspåren inte heller. Vet ej om det blev rätt men tydligen fanns det i “systemet” en infartsparkering vid centrum, men kanske det ligger på andra sidan centrum. Vi får se. Om där inte är städat nästa fredag, dvs. den 2 december kanske någon annan kan ringa eftersom jag är bortrest vid tillfället.

Bilbrand infartsparkering

Ostädat efter bilbrand på infartsparkeringen Sunnanvägen

Tyvärr har bilbränder på våra infartsparkeringar i Tullinge blivit allt vanligare. Har någon några förslag vad som kan göras för att stävja detta?

Senaste nytt från Tullingepartiet!

Fler nyheter från Tullingepartiet

Hoppa till verktygsfältet